EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Kavacık Şehit Oğuz Yelken Ortaokulu

Kavacık Şehit Oğuz Yelken Ortaokulu

Kavacık Köyü Uzunköprü /EDİRNE
Vizyon
Eğitim öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, bilimsel ve sosyal yönden gelişmiş, okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, "Örnek ve Lider" bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrenme için en uygun ortamların oluşturulması; Bilgi beceri ve özgüven sahibi olmalarını Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsemelerini Eğitim ve öğretimin önem ve gerekliliğinin kavranmasını; Bilimsel düşünmelerini, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini; Eğitim ve bilgi teknolojilerinin optimum kullanımı Sevgi, saygı, anlayış, paylaşma ve iletişimin önemini kavramalarını; Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmelerini; Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde etkin rol almalarını sağlamaktır.
Kavacık Köyü Uzunköprü-EDİRNE
İlçe merkezine uzaklık:9km İl merkezine uzaklık:69 km